Födelsedags kalas!

Idag, utöver att vi redovisat pallen så har vi haft födelsedagsfirande med tårta och ballonger. Även lite födelsedagssång mellan redovisnings grupperna klämdes in !







// Emelie

Armatur

Idag hade vi redovisning på våra armaturer. Uppgiften gick ut på att vi skulle designa och forma en armatur med materialet papper. Våra restriktioner var att vi i största mån använda oss utav vitt papper samt kartong, och att konstruktionen skulle vara knock-down. Med nock-down menas att lampan skall kunna monteras ned till en platt förpackning. Vi skulle även illustrera en monteringsanvisning, som skall vägleda hur man monterar ihop den ifrån dess platta form.








//Emelie

Färgvecka

Denna veckan har vi haft färgvecka, där vi bland annat har gått igenom NCS systemet, färg i datorn och så har vi gjort "pixelbild".

De tre första bilderna; Skapa något som inte har någon funktion med vilka material du vill







Pixelbilden. Jag och Theres tog en bild av ett badrum med två småfåglar, gjorde ett rutmönster av den lilla bilden och ritade upp ett större rutmönster på det bruna pappret (ca 110x110cm). Målade sedan en färg i varje ruta. Vi blev tyvärr inte klara, men det kommer förhoppningsvis senare.

Ha det fint Sabine

RSS 2.0