Färdig mockup

Resultat efter tre veckors hårt slit. Visst blev det fint! Nu återstår det bara att se de riktiga som är tillverkade i trä, ska bli kul!


Bella


Lisa CW och Carolina


Peter och Emma


Lisa S och Theres


Åsa och Emelie


Erica och Sabine



Ha det fint Sabine

Mockups och häfte klart till pallen

Inför redovisningen för Tibro Hantverkscentrum har vi byggt mockuper i skala 1:1 på pallen samt gjort en presentation på våran ide och formgivning i form utav ett häfte. Tror att vi alla tyckte att det ändå var rätt nervöst inför redovisningen och att hålla låda dels inför Hantverkcentrums elever, deras lärare och våra lärare. Men det gick jätte bra för alla, så nu är processen igång i ännu en ny fas, för nu börjar produktionen av den riktiga pallen ifrån mockupen.








//Emelie

Designprocessen

Nu är allt i full gång med designandet av pallarna. Men med lite panik så är det bara att inse: Om 1½ vecka ska allt vara klart: Design, mockup, ritningar, färger och redovisningen.

Det kanske inte låter som att det är så svårt att designa en pall, men det kräven en me massa tänkande för att få allt att fungera. Vi har vissa riktlinjer vi måste följa och det gör det hela lite mer komplicerat i vissa fall.

Jag tror de flesta grupperna fick göra om sina mockuper minst en gång, och har man en cm tjock kapaskiva och ska ha tjugofyra fullskaliga delar, så tar det mycket tid att göra om! Men som Patrik alltid säger: Det är en del av processen. Så det gäller att ta tag i sitt tålamod, så går det till slut.


Work in progress
, mini mockup

Ha det fint Sabine



RSS 2.0